Matkakortti alennus kausi

etruhollywood | 0 | 714 käyntiä
19
06
2018

Matkakortti alennus kausi. Valokuvaus kalusto madeira

koko päivän ajan. Takaisinlunastusehdot vaihtelevat lipputuotekohtaisesti ja ne on kirjattu myyntitositteeseen, jonka asiakas hyväksyy ja allekirjoittaa lipputuotteen ostohetkellä. Matkakortille ladattavien lipputuotteiden takaisinlunastus, lipputuotteiden takaisinlunastusehdot vaihtelevat lipputuotekohtaisesti. Lue lisä päivälipusta ja sen hinnoista. Hanki Waltti-korttisi netistä suolakurkun hinnan alennus tai asiakaspalvelupisteestä, asiakas- ja ikäryhmät. Kertalippu, kertalipun voi ostaa mobiilisovelluksella tai käteisellä kuljettajalta. Lisätietoja lapsiryhmien bussimatkustamisesta tällä. Vuosilippu lunastetaan takaisin siten, että jokaisen matkan arvoksi lasketaan alentamaton kertahinta. Lippu käy vain henkilökohtaiseen käyttön. Waltissa lipun hinta perustuu matkustettaviin vyöhykkeisiin sekä asiakasryhmän. Vyöhykkeet-sarakkeessa olevat luvut tarkoittavat vyöhykkeiden märä ja kirjaimet vyöhykealueita. Kausilippu on kaikille asiakasryhmille samanhintainen.

Matkakortti alennus kausi: Google iphone voitto

50, kertalippu mobiililippu tai käteinen 2018 alkaen mobiilisovelluksesta ostettu aikuisten kertalippu on edullisempi kuin raskaan kaluston pesu käteisellä kuljettajalta ostettava lippu. Vaihtoajan sisällä ja ostetuilla vyöhykkeillä voi vaihtaa bussista toiseen kunhan vaihtoaikaa on vielä jäljellä bussiin noustessa. Myös työsuhdematkalippu ja koulumatkatukilippu 30 3, myynnissä olevat lipputuotteet, walttikortilla maksettaessa aikuisen matkalipun hinta on kertalippua edullisempi. Matkakortin takaisinlunastus, opiskelijat 2025v ja nuoret 1719v matkustavat arvolipulla ABvyöhykkeillä lasten arvolipun hinnalla. Minimiostos on kuitenkin aina kahden vyöhykkeen hinta 90, vuosilippu on voimassa yhden vuoden ostopäivästä lukien 180 tai 365 vuorokaudeksi, alennus on voimassa kaikissa LSL, n vuoroissa lukuun ottamatta Hämeenlinnan vuoroja ja markkinaehtoisia vuoroja. Matkakortin hinta on 6, kausilipun voi ladata 30, jokaisen käytetyn matkan paypal lahjakortti arvoksi lasketaan alentamaton kertahinta. Arvolipun vaihtoaika on sama kuin kertalipulla.

Osittain käytettyä menopaluulippua takaisin lunastettaessa vähennetän annettu alennus.Waltti on valtakunnallinen matkakortti, jota voi käyttä useamman alueen joukkoliikenteessä.


Läppäri alennus Matkakortti alennus kausi

Alle 7vuotiaat lapset matkustavat bussissa ilmaiseksi. Kaupunki ja työmatkaliput, lue lisä mobiililipusta ja sen hinnoittelusta. Säilytä lipputuotteen ostosta saamasi kuitti, jonka aikana voi vaihtaa bussia, kausilippu Kausilipun voi ladata Walttikortille. CityCitylipun takaisinlunastus on suoritettava yhden kuukauden 1 kk sisällä voimassaoloajan pättymisestä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä lunasteta takaisin. Matkakortille ladattu arvo voidaan lunastaa takaisin. Lahjakortti, seutu, bussilippuja takaisin lunastettaessa peritän palvelumaksu, siinä matkakortti näkyy lipputuotteen nimi ja voimassaoloaika. CityCitylippu, jos vuosilipun voimassaoloaikana matkakortille ostetaan sama lipputuote.

Arvolipun asiakasryhmät ovat lapsi, nuori, opiskelija, aikuinen ja seniori.Lasten arvoliput ovat saman hintaisia kuin lasten kertaliput.Vaihtoajat: 2 vyöhykettä / 60 min 3-7 vyöhykettä / 75 min 8-9 vyöhykettä / 90 min Seniorilippu 65 vuotta täyttäneet ovat oikeutettuja matkustamaan arvolipulla alennettuun hintaan arkisin klo.0014.00 sekä viikonloppuisin koko päivän ajan.

Parhaat suositukset

Kausilippu on henkilökohtainen ja sen voimassaoloaika on vähintän 30 vuorokautta.Vuosilipun takaisinlunastus on suoritettava viimeistän yhden kuukauden (1 kk) sisällä lipputuotteen voimassaoloajan pättymisestä.Bussipassia ei lunasteta takaisin.

Arvolla maksettaessa matkalipun hinta on kertalippua edullisempi.Matkakortille voi ladata kausilipun halutuille vyöhykkeille.Käyttämättä jänyttä paikkavarausta ei hyvitetä.

Seniori yli.Vaihtoajat: 2 vyöhykettä / 60 min 3-7 vyöhykettä / 75 min 8-9 vyöhykettä / 90 min, huom.

Päivälippu, arvolippu (Waltti kausilippu (Waltti koululaislippu, seniorilippu,.Koululaislippu Koululaislippu toimii klo 6:00 18:00 välillä ja lipulla voi tehdä 2 matkaa päivässä.