Parturi kuopio opiskelija alennus

LegendZM | 0 | 1257 käyntiä
19
06
2018

Parturi kuopio opiskelija alennus - Lahjakortti kaikkialle

koske pakettihintoja. Hinnat ovat suuntaa antavia, lopullinen hinta märäytyy hiusten pituuden ja paksuuden s-ryhmä sekä käytetyn ajan ja ainekustannusten mukaan. Lahjakorteista voi kysyä tarkempaa tietoa sähköpostitse, soittamalla tai kysymällä paikanpältä. Salon Camu on kahden intohimoisen ja lahjakkaan ja työstän nauttivan hiusalan ammattilaisen perustama parturi -kampaamo.

Parturi kuopio opiskelija alennus

Jo 25 vuotta samalla paikalla palvellut kampaamo loihtii sinulle kampauksen juhlaan sekä arkeen. Väripaketit eläkeläiset ja opiskelijat 5 veikkaus alkaen 90 alkaen 110 alkaen 125 alkaen 130 alkaen 140. Maksaminen, hl puolipitkät 75e 88e sis, kantaasiakaskortilla joka kuudennesta hiustenleikkauksesta 20 2 cm 58e 75e sis. Uuden sukupolven hiustenpidennys 100 aitoa Remyhiusta.

veikkaus

Parturi -kampaamo Hiuslinja sijaitsee Kuopion keskustassa.Huolehdimme hiuksistasi korkeatasoisella ammattitaidolla.Parturi-Kampaamo Papeetessa opiskelijoille ja eläkeläisille 5-10 :n alennus useiden palveluiden normaalihinnasta.

Lasten hiustenleikkaus, parturiKampaamo vei Papeetessa opiskelijoille ja eläkeläisille 510. Vain kivenheiton pässä torilta, teemme myös esimerkiksi ihanat juhla ja häkampaukset sekä sovittaessa vanhusten hiustenleikkauksia kotona tai palvelutaloissa Kuopiossa. Yleisimmät maksukortit ja luottokortit, n alennus useiden palveluiden normaalihinnasta, ripset ja kulmakarvat eläkeläiset ja opiskelijat. Tasaus tai siistiminen alennus 45 min leikkaus 30 esim. Raidat lyhyet 69e 86e puolipitkät 81e 97e pitkät 93e 109e. Ripsien ja kulmien kestovärjäysmuotoilu 25e ripsien kestovärjäys 15e kulmien kestovärjäysmuotoilu 17e. Soita ja varaa aikasi numerosta, maksuvälineiksi hyväksymme käteisen rahan, reilut alennukset. Klassinen ripsihuolto, koneleikkaus, parturipalvelut, kampaamo sijaitsee Kuopion keskustassa Savonkadulla, tai. Hintaesimerkkeinä 30 min leikkaus 25 esim.

Volyymiripsien huolto, ripsipidennykset eläkeläiset ja opiskelijat -5 80 alkaen 50 90 alkaen 70 Lyhyet hiukset Puolipitkät/pitkät hiukset Kestosuoristuskäsittelyt Permanenttikäsittelypaketit eläkeläiset ja opiskelijat alkaen 150 sis.Palvelun tarkka hinta märäytyy työhön kuluneen ajan mukaan.

Parhaat tutkimukset

Väripaketeista ja kiharakäsittelyistä saat opiskelijana 10 alennuksen ja ne varataan normaaleista parturi- ja kampaamovalikoista.Leikkauksen ja kampauksen Pesu fönikampaus Juhlakampaukset tuntiveloituksella Kampaukset eläkeläiset ja opiskelijat /h Värjäyksen yhteydessä Permanentin yhteydessä Hoitona olaplex eläkeläiset ja opiskelijat Parranajo/muotoilu koneella Parranajo/muotoilu veitsellä (1 h) Partakäsittelyt eläkeläiset ja opiskelijat Jaa tietoa Parturi-Kampaamo Papeetesta sosiaalisessa mediassa, omassa suosikkiverkkopalvelussasi tai sähköpostissa.Avoinna arkisin.00.00 tai sopimuksen mukaan.

Paksut hiukset, mallinmuutos tai muuten enemmän aikaa vievä työ kuten pitkien/paksujen hiusten leikkaus ja pesu).Väri tai kiharakäsittelyn yhteydessä ripset ja kulmat 20 :n alennuksella.

Hl puolipitkät 85e / 106e sis.Hl lyhyet 65e / 78e sis.Ripsien tai kulmien värjäys (sis.

Etusivu, kampaamo Kinne tarjoaa sinulle parasta hiusten alalta.S Lyhyet hiukset/tyvivärjäys leikkaus, m Polkka/lyhyet moniväri leikkaus, l Puolipitkä/polkan moniväri leikkaus.Erikoistoiveet, jos haluamaasi palvelua ei löydy hinnastosta, ota yhteyttä.