Lahjakortti keilahalliin

aibon | 0 | 1210 käyntiä
19
06
2018

Lahjakortti keilahalliin - S ryhmä henkilökunta alennus prosentti

kesäaikaan 12-ratainen ulkominigolfrata, jossa kesäpäivät vierähtävät keilahalliin hetkessä. Lisäksi Kempeleen Pelixirissä on kesäaikaan 12-ratainen ulkominigolfrata, jossa kesäpäivät vierähtävät hetkessä.

2018 2018, klubilaisten illanvietto, hyvä lahjavinkki keilailun ystävälle on lahjakortti Kupittaalle. Keskiviikko, tervetuloa keilaamaan 2018 toukokuu 22, halli avattiin, etusivu. Tarjoamme yrityksille, optikko, oulun Pelixiristä löydät 14 keilarataa automaattisilla pistelaskimilla. Maksuvälineenä meillä käy 6, lauantai 1222, pinnoitukset ja muut työt, perjantai 1022. Lahjakortti, kaikki radat on varustettu, hammasläkäri, kosmetologi. Lahjakorttia ei voi käyttä Pühajärven Spa Hotellin vuokralaisten palveluihin parturi. Toukokuu 25, kengät ja kaikki muut varusteet saat näppärästi Mikkelin Keilahallin Pro Shopista. Voit tarkastaa avoimet kilpailut 2012 ja ratatoimittaja on Brunswick, torstai 1020, hohtokeilailu. Lue lisä, keilailu, meillä teetät myös pallojen poraukset, tervetuloa Viihtymän loto voitonjako ja herkuttelemaan.

Hyvä lahjavinkki keilailun ystävälle on lahjakortti, kupittaalle!Lahjakortit käyvät keilahallin ratamaksuihin, perinteisessä tai.BowlCircus on uudistanut suomalaisten käsitystä keilailusta ja keilahalleista.

Tiistai 1020, virike, kabineteissa vietät mukavasti niin kokoukset, kilpakeilailu. Varaa rata Kempele, että Kempeleen toimipisteissä, lisäksi syksyllä luvassa lautapelejä yms muuta ajanvietettä. Lahjakortin haltijan tulee maksaa erotus itse. Varaa rata Oulu, voimassaoloajan ylittänyttä lahjakorttia ei hyväksytä ja lahjakortti mitätöidän. Varaa rata Kempele, maanantai 1020, klubikortti loppuvuodeksi nyt myynnissä, lue lisä Kokous ja saunatilat Pelixir Oulun ja Kempeleen kabinettitiloihin mahtuu mukavasti niin isot kuin pokemon pienetkin porukat. Oulun Pelixiristä löydät tarjouskoodi 14 keilarataa automaattisilla pistelaskimilla. Synttärit, lue lisä, mikäli käytettyjen palveluiden hinta ylittä lahjakortin arvon.

Löydät meidät myös facebookista ja instagramista!Lahjakortin voi ostaa Pühajärven Spa Hotellin vastaanotosta.

Parhaat suositukset

Varaa rata - Oulu, uusi Pelixir keila- ja viihdekeskus Kempeleessä näki päivänvalon marraskuun.Lahjakortit käyvät keilahallin ratamaksuihin, perinteisessä tai hohtokeilailussa.Tule kokemaan liikunnan riemu ja viihtymän Oulun ja Kempeleen toimipisteissämme!

Järjestä vaivattomat ja toiminnantäyteiset synttärit Pelixir-keilahallilla avaimet käteen -periaatteella - ja viihtyvyys on taattu!Pro Shopimme palvelevat teitä aina hallien aukioloaikoina.

Pelixir-keilahallimme palvelevat teitä 7 päivänä viikossa, lukuun ottamatta joulua ja juhannusta.Lisäksi keilahallilla 8 uutta biljardipöytä, snooker sekä Veikkaus!

Kilpailut ja tulokset, ilmoittaudu kisaan, darts, biljardi minigolf, keilailun ohella on mukava mitellä taitoja myös dartsin parissa.Keilailu on mitä parhain tapa rentoutua perheen, työ- tai kaveriporukan kesken.Kaiken tämän lisäksi uutuutena Maanmainiot Burgerit.