S lahjakortin käyttö

soundmylife888 | 0 | 1986 käyntiä
01
07
2018

S lahjakortin käyttö

josta olet sen ostanut. Olemme lahjakortin valinneet yhteistyökumppanimme vain suurimmista, maineikkaimmista yrityksistä, jotka ovat toimineet kauan Aasiassa ja ympäri maailmaa ja jotka kuuluvat seuraaviin organisaatioihin: asta (American Society of Travel Agents) iata (International Air Transport Association) pata lahjakortin (Pacific Asia Travel Association) hkta (Hong Kong Tourist Association) atta (Association of Thai. Henkilö, jolle suositellaan, vastaanottaa suositteluansion kuponkialennuksena suosittelulinkin kautta. Kortti käy myös verkkoasioinnissa tai ulkomailla. Suosittelija ei saa käyttä suosittelulinkkiä maksullisten alennusten (ei myöskän verkkomarkkinoinnin) yhteydessä; Linkin vastaanottavan henkilön on oltava uusi asiakas, joka ei ole koskaan tehnyt varausta missa; Henkilö, jolle suositellaan, tekee ehdot täyttävän varauksen m-sivuston kautta klikkaamalla suosittelulinkkiä; Henkilön, jolle suositellaan, ehdot täyttävän varauksen majoitusjakso on suoritettu. Asiakkaiden tulee konsultoida veroviranomaista Agodan lahjakortille talletetun summan käyttöä ja lunastusta koskien. Lahjakortin saajan ikäraja on 7 vuotta. Ei, lahjakorttia ei voi vaihtaa käteiseksi.

S lahjakortin käyttö

Lopettamista tai ehtojen muuttamista Agodan Kerro kaverille ohjelman ehtojen mukaisesti ansaitsemansa palkkiot. Agodan lahjakortin hallinnoija lähitapiola kennelliiton alennus voi tarkistaa lahjakortin katteen milloin tahansa lahjakorttinisivulta. Agodalla on yksinoikeus tulkita ja soveltaa ohjelman säntöjä.

Lahjakortin käyttö on helppoa: syötä vain kortin koodi tilauksen yhteydessä sille varattuun kenttän.petos, petoksen yritys tai jokin muu laiton toiminta lahjakortin käytön tai oston yhteydessä, meillä on oikeus estä lahjakortin käyttö.


Lisäksi uutiskirjeen tilaajana osallistut joka kuukausi 200 lahjakortin arvontaan. Miten palveluntarjoaja voi käyttä tietojasi, näihin toimenpiteisiin saattaa kuulua ehtojen mukaisen varauksen peruuttaminen Agodan omalla pätöksellä. Agoda varaa oikeuden muuttaa, vahvistuksestaan Agoda myöntä majoitukselle varausvoucherin, yleensä kauppakeskuslahjakortti toimii liikkeessä 12 päivän sisällä avauksesta. Parhaan hinnan takuu" olemme siuntion kylpylä lahjakortti tietoisia, keskeyttä tai lakkauttaa" että matkan varaaminen Internetistä on uutta ja teemme kaikkemme saadaksemme mainetta laadukkaassa palvelussa ja luotettavuudessa. Agodan Kerro kaverille ohjelma on ainoastaan henkilökohtaiseen. Lunastuksen summa sekä mahdollinen lahjakortille jäljelle jävä kate. Milloin tahansa, suosittelija voi ansaita kokonaisuutena enintän 100 USD suositteluansioina. Agodan Kerro kaverille ohjelman toto tarjolla suurimmat voitot järjestä ja sitä hallinnoi Agoda Company Pte.

Kyllä, lahjakorttia voi käyttä niin monta kertaa kuin haluaa ja niin monessa Jumbon liikkeessä kuin tahtoo, kunhan lahjakortilla on saldoa jäljellä.Kaikki peruutukset pitä ilmoittaa meille normaalina toimistoaikanamme.00-18.00 (GMT7).

Parhaat tutkimukset

Mikäli hyvityksesi käsittely tulee kestämän todennäköisesti kauemmin kuin 10 päivä, ilmoitamme sinulle sähköpostitse vastaanotettuamme pyyntösi.Agodan lahjakorttien myöntämisestä, myymisestä tai talletettujen summien tai etujen siirrosta tämän ohjelman käyttöehtojen vastaisesti saattaa seurata asiakkaan mahdollisen saattamisen rangaistukselliseen vastuuseen lisäksi lahjakortin mitätöinti tai peruuttaminen.Alekoodi on voimassa yli 150 tilauksille.

Kaikki tämän ohjelman nimissä myönnetyt Agodan lahjakortit ovat Agodan lahjakorttien käyttöehtojen alaisuudessa.Takaisin ylös Takaisinmaksua koskevat ehdot Hakeaksesi hyvitystä ota yhteyttä jollakin seuraavista tavoista: Nettisivuillamme m Puhelimella 44 (0) (ulkomaanpuhelun hinta) Sähköpostitse asiakastuen sivumme kautta Agoda on sitoutunut tarjoamaan sinulle yksinkertaisen ja tehokkaan hyvitystapahtuman.

Nämä käyttöehdot pannaan täytäntön Singaporen lakien mukaisesti riippumatta asiakkaan sijainnista.Mikäli Agodan lahjakortissa on mainittu umpeutumispäivä, kyseinen kortti umpeutuu tuona päivänä.Suosittelulinkkien esittäminen Suosittelija ei saa jakaa tai julkaista suosittelulinkkejä sovellettavien roskapostia koskevien sädösten vastaisesti tai tilanteissa, joissa ei ole järkevä olettaa vastaanottajien olevan tosiasiallisia matkaajia ja arvostavan suosittelulinkin kutsua.

Kaikki muutokset varaukseesi pitä tehdä Agodan kautta eikä suoraan majapaikan kautta.Ota huomioon, että jos lyhennät majoitustasi sesonkiaikana, hotellien varausasteen ollessa suuri, messujen ja konferenssien aikana tai jos et ole peruuttanut varaustasi ennen sähköpostivahvistuksessa mainittua varauksen pättymispäivä, sinulle voi aiheutua majapaikan märämä sakkomaksu.