Loton isoin potti

fancom | 0 | 2402 käyntiä
01
07
2018

Loton isoin potti

lisänumero 40:n numeron joukosta. Lotto numerot, lotto numerot, joita yleensä pelataan ovat hämmästyttävän usein samat. Nyt näyttä kuitenkin siltä, että ennätys tullaan rikkomaan pian! Nora Vähävirta, joka vastaa Veikkauksen liiketoimintaryhmän isoista linjoista kommentoi tuplausasiaa näin: Viking Lotto tuplaus on otettu erittäin hyvin hbo alennus vastaan. Lisäksi saat moniin nettikasinoihin ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia ilman talletusta, joten voit voittaa isojakin summia aivan ilmaiseksi. Viking Loton onnennumero on ylimäräinen numero, joka arvotaan normaalin Viking Lotto-arvonnan yhteydessä ensimmäisenä. Itse ruudukon arvo sinänsä ei ole kauheasti muuttunut, vaikka numerot ovatkin erilaisia. Pävoitoin pamahtaessa kohdalle tämä raha oli melko hyvä sijoitus. Loton ruudukkomaksua alettiin kasvattaa 2000-luvulla samalla tavalla tasaisesti kuin entisaikaankin. Lottoa voi toki edelleen pelata vanhan koulun mukaisesti kioskilla, mutta suurin osa pelaajista kokee netissä pelaamisen huomattavasti helpompana eikä suotta, netissä lottorivit voi joko täyttä itse tai antaa ne koneen arvottavaksi, ja myös maksaminen tapahtuu kätevästi joko puhelimen tai tietokoneen kautta. Yksi kolmesta osumasta tuli Suomeen, yksi meni Norjaan ja yksi Islantiin. Sitä pelataan viikoittain tuhansia kertoja.

9, viisi oikeinkategoriassa euromäräinen keskimäräinen voittosumma on noin tuhat euroa ja prosentuaalinen osuus. Kuten aiemmin jo mainittiin 5, monet suomalaiset Loton pelaajat jotka valitsevat itse pelinumeronsa. Niin Onnennumeropottia, kun se vuonna 1993 oli.

Viking Loton isoin pävoitto on ollut vuonna 2013 jaettu 15,4 miljoonan euron jättipotti, jonka voitti eräs norjalainen pelaaja.Onnennumeron avulla tarjolla ollut suurin potti on ollut 26 miljoonaa euroa (6 miljoonaa päpotti 20 miljoonaa Onnennumero mutta tuolloin onnennumero ei osunut voittoriviin.Loton suurimmat yhdelle kupongille osuneet voitot, voittajan kotipaikkakunta ja kierros.

Loton isoin potti. Lotto results uk euro million

Olet mukana vain yhdellä kierroksella kerrallaan. Loton suurimmat jättipotit eivät yllä esimerkiksi Eurojackpotin tai edes Viking Loton vastaaviin. Tämän lisäksi vot valita Veikkauksen sivuilta pelitilausversio. Tämän jälkeen Lotto säilyi koskemattomana aina vuoteen 2011 asti. Sija 4, kampanjakoodi ja lahjakortit lottoarpoja voi ostaa marketeista ja ne pitävät sisällän lottorivejä tavalliseen lottoon. Ennätys on 7, vuonna 1975 lottokuponki maksoi yhden markan 0 1688 euroa, niin voittosumma on viisi euroa, toisin sanoen. Yksi rivi jokeria maksaa kaksi euroa.

Loton isoin potti! Yksi miljoonasta lotto

Parhaat tutkimukset

Loton suosiota selittäkin ennemmin sen pioneeriasema suomalaisten rahapelien joukossa, se on tuttu jokaiselle suomalaiselle ja kynnys loton pelaamiseen on siksi hyvin matala.Melko hyvä kate sijoitukselle (joka oli tuskin montaakaan euroa tai kymmentä euroa per mies).Ensimmäinen Loton voittopotti oli noin 345k markkaa.

Viking Lotto arvottiin Suomessa ensimmäisen kerran 1993.Sija 8: 1,8 miljoonaa (Lahti kierros 46, vuonna 2008.Tämän lisäksi henkilökohtaiset, tunnesiteisiin liittyvät numerot, kuten syntymäpäivät ovat runsaasti käytettyjä.

Sija 2: 7,5 miljoonaa euroa (Suomussalmi kierros 21, vuonna 2014.Systeemiä muutettiin niin, että pävoiton sai jälleen 7 oikein-tuloksella, mutta lisänumeroita arvottiin kolme ja voittoluokkia oli nyt peräti viisi.

Onnennumeropotin arvonta (eli extrapotti päasiallisen potin lisäksi) oli käytössä kaikissa muissa Viking Loton maissa, paitsi Ruotsissa.Vuonna 1988 yksi rivi lottoa maksoi 2 markkaa, eli 0,336 euroa.