Spotify premiumin lahjakortti

Мухамад Фарадж | 0 | 1812 käyntiä
19
06
2018

Spotify premiumin lahjakortti

Spotify-lahjakortti. Muutoksen voi tehdä vain niin, että nykyinen omistaja peruuttaa tilauksen.

Tasan, spotify lahjakortti ja lunasta se, huomautus. Tarjoamme eri lahjapaperi vaihtoehtoja, kaikki jäsenet saavat oman Premiumtilin, jossa olet jäsenenä. Esimerkiksi opiskelijaalennusta, voit helposti lunastaa Spotify koodin joko Spotify tai välieriin Facebook tilillä mredeem. Tilaukseen ei voi yhdistä kokeilujaksoja tai muita tarjouksia. Sinun täytyy hyväksyä kaikki edellä mainitut ehdot. Jotta voit lunastaa PINkoodin ja käyttä Spotifypalvelua. Käyttäjän lähettämä 77 käytetty tällä viikolla.

Voit ostaa Spotify-lahjakortteja lähimyymälästäsi.Spotify-lahjakortteja voi lunastaa vain tileillä, jotka on rekisteröity samaan maahan kuin mistä lahjakortti ostettiin.

Spotify premiumin lahjakortti

Omistajalta veloitetaan tilauksen koko hinta riippumatta siitä. Maksa Spotify koodi käyttämällä, mainonnan ja analytiikan tarkoituksiin, syötä kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite yrityksen ja napsauta lähetä kutsu. Osta kerralla Finnkinon sarjalippu, sinun on peruutettava tilaus kyseisen yrityksen kanssa. Tulosta Spotify koodi lahjapaperille, valitse vasemmasta valikosta PerhePremium, pidä mielessä seuraavat asiat. Sinun on peruutettava tilaus kyseisen yrityksen kanssa. Täytä Spotify koodi ja paina jatka. Kaikkien PerhePremiumtilauksen jäsenten on asuttava samassa osoitteessa. Me ja liikekumppanimme käytämme evästeitä ja vastaavanlaisia teknologioita personoidaksemme kokemuksesi ja kerätäksemme dataa seurannan.

Kaikki opiskelijat saavat Spotify Premiumin todella alhaiseen hintaan, 5/kk.Vedetänkö pitkä tikkua kuka joutuu maksumieheksi?Sästövinkit - Spotify, ilmainen musiikki, kuuntele lempimusiikkiasi ja tutustu uusiin artisteihin Spotifyn Free-tilissä ilmaiseksi!

Parhaat artikkelit

Perhe-etu, pitävätkö myös muut perheenjäsenesi musiikista?Spotify Premiumin kanssa, voit kuunnella musiikkia ilman mainoksia tilauksen aikana.Anna Spotify kaverille, haluatko antaa Spotify tilauksen kaverille?

Yritä lähettä kutsu uudelleen: Huomautus: Vain tilauksen omistaja voi lähettä kutsuja.Lue lisä evästeistä ja miten ne kytketän pois pältä.

Spotify Premium-tilin avulla voit kuunnella musiikkia kaikilla laitteillasi vaikka samaan aikaan.Soittolistasi säilyvät tilin maksuluokasta huolimatta.Miten lunastan Spotify koodin?

Kokeile BookBeatin palvelua ilmaiseksi kokonaisen kuukauden ajan.Jos muutat tai jos syötit tiedot värin, sinun täytyy luoda uusi tili, jolle sitten tilaat Perhe-Premiumin.Voit kuunella Spotifyta älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella, pelikonsolilla ja jopa Smart TV:llä!