Hsl kausilippu alennus

bigshow911 | 0 | 2086 käyntiä
19
06
2018

Hsl kausilippu alennus

lukuvuosi. Arvolla maksettaessa matkalipun hinta on kertalippua edullisempi. Alennuksen suuruus on 50 prosenttia. Mikäli opiskelu jatkuu, on asiakasryhmän voimassaolo uusittava palvelupisteessä.

Sea life lahjakortti Hsl kausilippu alennus

Enintän kolme kuukautta vanha opiskelijoiden pankki alennuslippuhakemus oppilaitoksen leimalla ja allekirjoituksella varustettuna. Poikkeuksena on läketieteen lisensiaatiksi opiskeleva, suosittelemme aktivoimaan nettilatauksen bussissa kierros 30 päivän sisällä nettilatauksen ostosta. Illalla klo 22, kortin katoaminen Henkilökohtaisen Walttikortin omistajat voivat käydä LahtiPisteellä sulkulistaamassa kadonneen korttinsa. Walttikortti voi olla joko haltija tai henkilökohtainen. Ennen ostetut lähiliikenteen sarja ja kausiliput voit käyttä lippuun merkityillä vyöhykkeillä voimassaolonsa loppuun asti.

Alennuksen saadakseen hakijan on asuttava, hSL -kuntien alueella: Helsingiss, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Siuntiossa, Keravalla.P toimiset opiskelijat, jotka asuvat.

Hsl kausilippu alennus

Opiskelu on pätoimista, kortin käyttäjän henkilötodistus virallinen henkilökortti, n palvelupisteessä saatuasi verkkokaupasta tilaamasi matkakortin. Jos hän täyttä seuraavat ehdot, alennusta voi saada seudullisista sekä sisäisistä kausi ja arvolipuista. Jotka täyttävät seuraavat ehdot niagara lahjakortti 30 vuotta täyttänyt vaihtoopiskelija on oikeutettu saman hintaisiin aikuisten lippuihin kuin HSLalueella vakituisesti asuva aikuinen.

Vaihto-opiskelija voi olla myös kansallisuudeltaan suomalainen tai ulkomaalainen, jolla on suomalainen henkilötunnus.Matkakortti on henkilökohtainen ja sen ostaminen verkkokaupasta edellyttä tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla. .Matkakortille voi ladata kausilipun halutuille vyöhykkeille.

Parhaat tutkimukset

Kortin tietojen muutos Kortin tietojen muutoksesta peritän 7 :n palvelumaksu.Waltti-kortti on voimassa kahdeksan vuotta.Lukuvuoden pituuden tulee olla vähintän 8 kuukautta, esim.

Vaihtoehtoisesti hän suorittaa lukion pättötodistusta ja ylioppilastutkintoa.Arvolipun vaihtoaika on sama kuin kertalipulla.

Alennushintaisia lippuja ei myönnetä: yliopistojen ja korkeakoulujen jatko-opiskelijoille eli lisensiaateiksi ja tohtoreiksi opiskeleville (kuitenkin läketieteen lisensiaatiksi opiskelevat suorittavat perustutkintoa ja kuuluvat siten opiskelija-alennuksen piiriin) 30 vuotta täyttäneille, joiden opintotuki koostuu vain asumislisästä tai jotka saavat muuta tukea kuin opintotukea tai Kelan kuntoutusrahaa (esimerkkejä tukimuodoista, joilla alennusta.Lue lisä maksuttomasta matkakortista.Nämä todistukset tarvitset, kun hankit tai päivität vaihto-opiskelijan matkakortin: Kortin käyttäjän valokuvallinen henkilöllisyyden osoittava virallinen todistus (virallinen henkilökortti, passi tai eurooppalainen ajokortti).

Kausilippuihin pätee säntö, että asiakasryhmän on oltava voimassa yhtä pitkän kuin kausilipun, eli esimerkiksi 15 päivä ennen asiakasryhmän pättymisajankohtaa kausilipun voi ladata vain 15 päiväksi.Verkkokaupasta tilatuilla lipputuotteilla ei ole palautusoikeutta.Ulkomaiset vaihto-opiskelijat, opiskelijan alennuslippu myönnetän myös seutulippualueella tilapäisesti asuville ulkomaisille vaihto-opiskelijoille, jos lipun myöntämisperusteet muuten täyttyvät.